[elfsight_whatsapp_chat id="3"]

Bloemen abonnement bestellen

Must Have Flowers is de specialist op het gebied van snijbloemen, stoere planten en heeft ondertussen een ruim en veelzijdig assortiment voor uw sfeervol interieur.

Van dit unieke bloem-abonnement word je pas echt vrolijk!

Verwen jezelf met een bloemabonnement vanaf €19,95,- per boeket en laat deze gratis thuisbezorgen! Om het nu nog leuker te maken ontvangt u een GRATIS bijpassende vaas t.w.v. €29,95.- Is dat niet genieten?

g

Kies en mix je eigen stijl

Welk boeket komt jou verassen? Kies welk boeket er bij jou past en onze bloemisten doen de rest!

Bepaal hoe vaak en wanneer

Wekelijks, tweewekelijks of één keer in de maand, in de ochtend of in de middag. Je bepaald het allemaal zelf hoe vaak en wanneer wij de bloemen moeten komen bezorgen. Wij leveren iedere dag van de week behalve op zondag.

Wijzigingen, App ons!

Via de APP kun je alle eventuele wijzigingen doorgeven, zoals een wijziging in het bezorgmoment, andere stijl kiezen, persoonlijke voorkeur qua bloemen, vazen bestellen, maar ook het stopzetten of overslaan i.v.m. vakanties. Wijzigingen doorvoeren kan, wanneer je maar wilt!

ABONNEREN?

Schijf je in en kies jou persoonlijke voorkeur. Je ontvangt van ons een welkomstbericht via de app met verdere instructies.

In het welkomstbericht via de App ontvangt u de voorwaarden, keuze van betaling en verdere informatie voor jouw unieke bloemabonnement. Bij akkoord kunt u gaan genieten van uw prachtige bloemen.

In ieder seizoen gebruiken wij de mooiste bloemen die bij dat seizoen horen. Zo haal je letterlijk de zomer, lente, herfst en winter in huis.

Seizoenen

In ieder seizoen gebruiken wij de mooiste bloemen die bij dat seizoen horen. Zo haal je letterlijk de zomer, lente, herfst en winter in huis. 

[elfsight_whatsapp_chat id="3"]