[elfsight_whatsapp_chat id="3"]

Zakelijke Bloemen  Houten

Zakelijke bloemen bij Must Have Flowers Houten

Must Have Flowers verzorgd ook de bloemen en planten binnen uw bedrijf. Bloemen en planten vervullen een belangrijke rol binnen een bedrijf. Het zorgt voor een representatieve uitstraling en heeft een positief effect op de werknemers. Werknemers worden er blij van, het werkt ontspannend en het zuivert de lucht.

Ruime mogelijkheden

Zakelijk bloemwerk is er in verschillende varianten. Denk aan het inrichten van uw kantoor met interieurbeplanting of iedere week een mooie bos bloemen bij de receptie, directeurskamer of vergaderkamer. Ook kunt u denken aan een mooi boeket, speciaal voor een medewerker die jarig is of een goede zakenrelatie. Bij Must Have Flowers uit Houten kan het allemaal op ieder gewenste dag. 

Neem contact met ons op

Zakelijk bloemwerk is maatwerk. Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk advies en rekening houdend met uw persoonlijke wensen. 

Al ruim 15 jaar passie voor bloemen

Grote dromen beginnen klein. In het winkelcentrum de Maat in Houten vindt u onze bloemenwinkel, waar wij al enige tijd met passie werken. Wij begonnen met een kleine bloemenkraam in de hal bij de Praxis met als droom om ooit een volwaardige bloemenwinkel te worden. Nu vijf jaar later kunnen wij zeggen dat onze droom werkelijkheid is geworden. Een prachtige winkel waar u terecht kunt voor de mooiste snijbloemen en de stoerste planten. En naast onze veelzijdigheid aan snijbloemen en planten verkopen wij nu ook alles op het gebied van wonen. Wij hebben als doel om u te inspireren met een veelzijdig assortiment gericht op de laatste trends. Door iedere keer het interieur van onze winkel en alle accessoires te veranderen houden wij het spannend. Onze uitdaging is om onze klanten te blijven verassen. Want iedere ‘Woooow wat is het hier mooi’ geeft ons een enorme kick. Kom eens kijken en ervaar het zelf. Wij verwelkomen u ieder geval graag in onze winkel. Bas en Noor.

[elfsight_whatsapp_chat id="3"]