[elfsight_whatsapp_chat id="3"]

Bruidswerk Houten

Bruidswerk bij Must Have Flowers Houten

De mooiste dag van je leven.. daar mogen bloemen uiteraard niet bij ontbreken. Want als al het bloemwerk op deze speciale dag goed op elkaar is afgestemd, maakt dat het geheel extra feestelijk Laat ons u helpen hier uw eigen invulling aan te geven.

Ga jij trouwen?

Samen met ons bepaald u hoe het bloemwerk er op deze mooie dag eruit komt te zien. Wij denken graag met u mee op basis van onze expertise en de laatste trends. Naast een prachtig bruidsboeket, verzorgen wij ook bruidegomcorsages, gastencorsages, polscorsages, haarversieringen, autoversieringen en strooibloemen. Heeft u nog andere wensen? Deze zijn altijd welkom.

Neem contact met ons op

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om al jullie wensen door te spreken. 

Al ruim 15 jaar passie voor bloemen

Grote dromen beginnen klein. In het winkelcentrum de Maat in Houten vindt u onze bloemenwinkel, waar wij al enige tijd met passie werken. Wij begonnen met een kleine bloemenkraam in de hal bij de Praxis met als droom om ooit een volwaardige bloemenwinkel te worden. Nu vijf jaar later kunnen wij zeggen dat onze droom werkelijkheid is geworden. Een prachtige winkel waar u terecht kunt voor de mooiste snijbloemen en de stoerste planten. En naast onze veelzijdigheid aan snijbloemen en planten verkopen wij nu ook alles op het gebied van wonen. Wij hebben als doel om u te inspireren met een veelzijdig assortiment gericht op de laatste trends. Door iedere keer het interieur van onze winkel en alle accessoires te veranderen houden wij het spannend. Onze uitdaging is om onze klanten te blijven verassen. Want iedere ‘Woooow wat is het hier mooi’ geeft ons een enorme kick. Kom eens kijken en ervaar het zelf. Wij verwelkomen u ieder geval graag in onze winkel. Bas en Noor.

[elfsight_whatsapp_chat id="3"]