[elfsight_whatsapp_chat id="3"]

Afscheidsbloemen Houten

Afscheidsbloemen bij Must Have Flowers Houten

Niets is zo persoonlijk als bloemen. Deze geef je bij vreugde, maar zeker ook bij verdriet. Bloemen zijn namelijk een uiting van liefde of dankbaarheid aan de overledene, laten zien hoe iemand als persoon was en bieden troost aan de nabestaanden. Wij van Must Have Flowers helpen u hier graag bij.

Afstemmen op uw wensen

Wij kunnen het rouwarrangement in een persoonlijk gesprek geheel op uw wensen afstemmen. Wij hebben diverse boeken met rouwarrangementen en geven uw graag een kundig advies. Er is altijd ruimte voor specifieke wensen bij Must Have Flowers. Vrijwel elk rouwboeket is maatwerk, en uw wensen zijn meer dan welkom bij ons.

Neem contact met ons op

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om al jullie wensen door te spreken. 

Al ruim 15 jaar passie voor bloemen

Grote dromen beginnen klein. In het winkelcentrum de Maat in Houten vindt u onze bloemenwinkel, waar wij al enige tijd met passie werken. Wij begonnen met een kleine bloemenkraam in de hal bij de Praxis met als droom om ooit een volwaardige bloemenwinkel te worden. Nu vijf jaar later kunnen wij zeggen dat onze droom werkelijkheid is geworden. Een prachtige winkel waar u terecht kunt voor de mooiste snijbloemen en de stoerste planten. En naast onze veelzijdigheid aan snijbloemen en planten verkopen wij nu ook alles op het gebied van wonen. Wij hebben als doel om u te inspireren met een veelzijdig assortiment gericht op de laatste trends. Door iedere keer het interieur van onze winkel en alle accessoires te veranderen houden wij het spannend. Onze uitdaging is om onze klanten te blijven verassen. Want iedere ‘Woooow wat is het hier mooi’ geeft ons een enorme kick. Kom eens kijken en ervaar het zelf. Wij verwelkomen u ieder geval graag in onze winkel. Bas en Noor.

[elfsight_whatsapp_chat id="3"]